Nieuw: Primark Plaid

zaterdag, november 08, 2014


Heel lang was ik op zoek naar een sjaal met een pied-de-poule print aan de ene kant en een rode plaid print aan de andere kant. Totdat ik te horen kreeg dat ze er een bij de Primark hadden voor maar zes euro! De budgetshopper in mij ging enthousiast op naar de Primark, waar bleek dat ze alleen nog maar (fel)blauwe hadden, een beetje jammer. Nadat ik wel vier keer bij Primark binnen was gelopen voor de sjaal en ze hem steeds niet hadden begon de moed me een beetje in de schoenen te zakken. En in die weken zag ik ook nog eens enorm veel mensen met de sjaal rondlopen. Ook dit vond ik een beetje jammerlijk. Dus heb ik maar besloten voor om een hele andere sjaal te kopen. De sjaal heeft mooie herfstachtige kleuren die super zullen staan bij mijn zwarte jas. Ik ben tevree!
Ook ben ik al een tijdje op zoek naar de rode variant van mijn favoriete blouse, namelijk de plaid blouse! Die heb ik bij de Primark ook gevonden. Ik heb er zelf een in het groen die ik echt bijna overal wel mee combineer. Ideaal om, als het warm is, om te knopen rond je middel en het ziet er ook nog eens leuk uit.


Daarnaast heb ik bij Primark ook nog een beanie en een pak met drie panty's erin gekocht (om mezelf een beetje te dwingen jurkjes te gaan dragen..).Wat vind jij van de plaid print?

Wat je misschien ook leuk vindt

2 reacties

Subscribe