Verlanglijstje: Fall Shoe Crave

donderdag, september 25, 2014


Het is weer herfst, dat betekent tijd voor nieuwe schoenen! Alhoewel ik eigenlijk altijd wel redenen kan bedenken om nieuwe schoenen te kopen...Tijdens het herfst seizoen zijn enkellaarsjes een must voor als het regenachtig weer is, daarnaast is een paar sneakers natuurlijk nooit mis. 

Chelsea Boots
Het lijken me echt de handigste laarsjes ooit, als je een zwart paar pakt kun je ze dan ook makkelijk overal mee combineren. Je kunt ze gebruiken voor een chique gelegenheid, maar ook lekker casual met een spijkerbroek. Echt iets dat je volgens mij in je kast moet hebben. Super leuk dat er vele varianten zijn en je ze toch een beetje bij je eigen stijl kunt betrekken. Zo kun je voor een paar van Dr. Martens gaan die met dikke zool toch wat stoerder zijn, of een paar met hak die er iets chiquer uit zien.

Chunky
Je ziet ze op dit moment overal: schoenen met een dikke rubberen zool. Ik vind ze super leuk, en dan vooral de wat apartere versies. Zoals de brogues met dikke witte zool van H&M, hier te bestellen. Of de lakleren chunky boots van H&M, hier te bestellen.

Brogues
Wat ik zo leuk vind aan brogues is dat het van oorsprong mannenschoenen zijn, maar met een leuke twist (zoals pailletjes of studs) kunnen ze ook super vrouwelijk zijn! Ik vind ze heel leuk onder bijvoorbeeld een rokje of onder een ripped jeans.

Cut Out Boots 
Ik heb al een paar cut-out boots en eigenlijk zijn ze echt totaal niet praktisch voor in de herfst (regen, modder en vieze bladeren, bah), maar toen ik de cut out brogues van New Look zag wil ik stiekem toch nog een paar cut out schoenen aanschaffen. Je kunt ze hier bestellen als je net zo'n fan bent als ik.

Adidas ZX Flux 
Ik ben een tijdje tótaal niet van de sneakers geweest, behalve Vans en Converse. Inmiddels begin ik steeds meer aan het idee te wennen en heb ik toch wel een paar sneakers op het oog die ik aan mijn collectie wil toevoegen. Zoals de Adidas ZX Flux. Sommige van deze schoenen hebben super leuke, aparte prints die je niet op elke hoek van de straat tegenkomt. Ik vind vooral degene met de golven of met de print met bomen leuk, omdat de schoen zelf er nogal futuristisch uit ziet en dat leuk gecombineerd wordt met een natuurlijke print.

Nike Janoski
Om toch een beetje in de sneaker sfeer te blijven, een paar Janoski's. Deze sneakers zien er iets stoerder uit met hun skater look. Ook de apartere prints vind ik super, en dan vooral de zwarte met de galaxy-achtige print.

Nike Air Max Thea
Ik heb gehoord dat Thea's zo lekker lopen, dat het lijkt alsof je op wolkjes loopt. Me like! Het wordt weer eens tijd dat ik wat kleur ga toevoegen aan mijn kledingkast, en daar zijn de kleurrijke Thea's dus zeer gepast voor!

Platform Sneakers
Stiekem heb ik al een paar zwarte, maar ik wil graag ook nog een paar witte platform sneakers. Ik vond ze eerst nogal lomp overkomen, maar inmiddels ben ik echt verkocht.

Welke schoenen wil jij nog voor de herfst? 

Wat je misschien ook leuk vindt

3 reacties

  1. Leuke post, en een mooi overzicht ook zo! Ik ben helemaal fan van mijn Adidas superstar schoentjes, en ik wil ook graag nog een paar chelsea boots.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind ze allemaal wel leuk maar heb al genoeg laarzen , dus ik zou voor de Nike Air Max Thea gaan!

    xxx
    Treshnwintour.wordpress.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Op dit moment heb ik een schoenenwishlist van hier tot tokio, en dit maakt me alleen nog maar hebberiger, haha. Leuke schoenen!
    Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe